Infrarakentamisen monipuolinen osaaja

Tarjoamme laadukkaat ratkaisut kunnallistekniikkaan-, ympäristö– ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä kierrätyksen tarpeisiin.

Olemme vaativien kunnallistekniikan kohteiden osaaja, panostamme asiakaslaatuun mikä näkyy asiakkaille toiveiden ja budjetin toteutuksena.

 

Arvomme luotettavuuden takana

Pyrimme löytämään asiakkaillemme ratkaisut, jotka huomioivat hiilijalanjäljen, takaisinmaksuajan ja pitkäaikaisen kestävyyden.

Luonteemme

Tehdään mitä luvataan, ja sama vaaditaan yhteistyökumppaneiltamme. Tähtäämme pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Haluamme olla tunnettu joustavuudesta, laadukkaasta työstä sekä kustannustehokkuudesta.

 

Sukupolvien ajan

Suku on toiminut maanrakennusalalla jo puoli vuosisataa, eikä ole tarvinnut lähteä alaa vaihtamaan. Sukupolvesta toiseen olemme haastaneet itsemme, emmekä tule tätä perinnettä muuttamaan. Sen minkä osaamme tänään tehdä hyvin, haluamme tehdä sen huomenna vielä paremmin.

Toisten huomioiminen

Tavoitteenamme on, että meillä ei väki vaihdu, paitsi eläköityessä. Samaa sitoutumista haluamme tarjota asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Tämä näkyy ihmisten arvostuksessa ja kunnioituksessa, huumoria unohtamatta.

Suoruus

Päätöksenteossa hyödynnämme organisaatiomme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta byrokratia ei hidasta meitä.  

Tahtotila

Onnistumisen tuoma halu vie meitä eteenpäin. Olemme sen verran ylpeitä osaamisestamme, ettemme pelkää vastata vaikeisiinkaan haasteisiin.

Asiakkaat

Asiakkaitamme ovat kaupungit, kunnat, kuntayhtymät ja rakennusliikkeet sekä taloyhtiöt että omakotirakentajat. Toimimme pääurakoitsijana itsenäisesti, tai yhteistyössä kumppaniyritystemme kanssa. Se mitä asiakkaalle luvataan, se myös tehdään.

Historia

Yhtiön historia juontaa juurensa puolen vuosisadan päähän. Aikaan milloin Armas Kallio, Markon pappa, oli yksi Suomen suurimmista maanrakennusurakoitsijoista. Suvun vuosikymmenet kuluivat maanrakentamisen parissa ja Marko Saukon yritystoiminta alkoi vuonna 2003, kun Marko perusti toiminimen. Vuonna 2008 toiminimi muutettiin osakeyhtiöksi, Poppari Oy:ksi.

Popparin nykyinen toiminta koostuu maanrakennustöistä, rakennusurakoista, lannan käsittelystä sekä 50 hevosen tallinpidosta.

2023 Poppari Oy:n liikevaihto oli 3,6 milj. €, liikevoitto 179 429 € ja tase 2,1 milj. €.