Maanrakennusja kunnallistekniikka

Maanrakennusja kunnallistekniikka Poppari hallitsee molemmat

Poppari Oy on maanrakennuksen, kunnallistekniikan, vihertöiden, purkutöiden, tierakentamisen ja perustustöiden ammattilainen.

Meillä on valmius tehdä erilaisia pieniä ja suuria projekteja osaavan henkilö­kuntamme ja laajan kalustomme ansiosta. Otamme vastaan työ­tehtäviä koko Etelä-Suomen alueelta. Kunnallis­teknisistä töistä meillä on pitkä kokemus ja olemmekin toteuttaneet monia projekteja menestyksek­käästi. Asiakkainamme on kuntia, yrityksiä, talo­yhtiöitä ja koti­talouksia.


Yhteistyöyrityksinä ja materiaalitoimittajina käytämme vain tunnettuja luotettavia yrityksiä esim. Lohja rudus, Soraliike Erik Winqvist, Lvi Dahl, Onninen ja Meltex

Palveluvaikoimissamme on mm: Maanrakennus, purkutyöt ja perustustyöt.

Maanrakennus

Maanrakennus projektit tehdään tehokkaasti ja ammattitaitoisesti osaavan henkilöstömme sekä luotettavan kalustomme ansiosta. Maanrakennusta teemme koko Etelä-Suomen alueella.

Kunnallistekniikka

Poppari Oy on tehnyt menestyksekkäästi monia kunnallisteknisiä töitä. Meillä on vankka osaaminen ja taitotieto suurempiinkin kunnallisteknisiin projekteihin. Kunnallistekniikkaan kannattaa panostaa, koska se takaa viihtyisän ja toiminvan elinympäristön.

Previous slide
Next slide

Muut palvelumme

Monipuolinen valikoima erilaista erikoisosaamista!
Perustyöt
Purkutyöt
Teiden ja katujen rakentamien
Ekologinen lannan käasittelulaitos

Viimeiset työt

Ota yhteyttä