Maanrakennus
Otamme vastaan työ­tehtäviä koko Etelä-Suomen alueelta.
Kunnallistekniikka
Asiakkainamme on kuntia, yrityksiä,
talo­yhtiöitä ja koti­talouksia.
Previous slide
Next slide

Maanrakennus ja kunnallistekniikka
– Poppari Hallitsee molemmat

Poppari Oy on maanrakennuksen, kunnallistekniikan, vihertöiden, purkutöiden, tierakentamisen ja perustustöiden ammattilainen.

Maanrakennus

Maanrakennus projektit tehdään tehokkaasti ja ammattitaitoisesti osaavan henkilöstömme sekä luotettavan kalustomme ansiosta. Maanrakennusta teemme koko Etelä-Suomen alueella.

Maanrakennus­ tehdään tehokkaasti ja luotet­tavasti erinomaisen henkilöstömme sekä kalustomme turvin. Maan­rakennustöihin lukeutuvat esimerkiksi erilaiset pohja­työt, kaivuutyöt, raivaukset, maa-aines­kuljetukset ja viher­rakentaminen.

Maanrakennus on yrityk­sellemme tuttua puuhaa, jonka vuoksi meiltä onnistuvat suuret ja moni­mutkaisetkin projektit.

Kunnallistekniikka

Poppari Oy on tehnyt menestyksekkäästi monia kunnallisteknisiä töitä. Meillä on vankka osaaminen ja tietotaito suurempiinkin kunnallisteknisiin projekteihin.

Kunnallistekniikkaan kannattaa panostaa, koska se takaa viihtyisän ja toiminvan elinympäristön.

Kunnallis­tekniikkaan kannattaa panostaa, koska se on merkittävin yksit­täinen elin­ympäristön viihty­vyyttä lisäävä seikka. Poppari Oy:llä on pitkä kokemus erilaisista kunnallis­teknisistä projekteista, joista voit lukea lisää referenssit -väli­lehdeltä. Olemme esimerkiksi tehneet runsaasti pumppaamojen saneerauksia. Kunnallis­teknisissä projekteissa olemme aina tiiviissä yhteis­työssä asiakkaan kanssa, jotta lopputuloksena saadaan tarpeita vastaava sekä kestävä ratkaisu.

Kunnallis­tekniikassa kannattaa luottaa Poppariin!