Maanrakennus varmalla otteella

Maanrakennus ammattitaidolla Poppari Oy:ltä. Tarjoamme erityyppisiä maanrakennuspalveluita pääosin Etelä-Suomen alueella.
Ammattitaitoisen henkilöstön sekä laadukkaan kalustomme ansiosta maanrakennus tehdään aina tehokkaasti ja luotettavasti.
Etsiessäsi luotettavaa kumppania rakennushankkeeseesi, ota yhteyttä.

Maanrakennus vuosien kokemuksella Popparilta

Meiltä maanrakennus vuosien kokemuksen tuomalla osaamisella. Yrityksellämme on maanrakennuksesta useiden vuosien kokemus, minkä vuoksi meiltä onnistuvat niin suuret kuin pienetkin projektit. Maanrakennus sisältää esimerkiksi rakennuksien pohja- ja perustustyöt, kaivuutyöt, raivaukset, viherrakentaminen ja maa-aineskuljetukset.

Poppari Oy:n omistaja Marko Saukko perusti yhtiön isoisänsä Armas Kallion ehdotuksesta vuonna 2003. Aluksi yritys pyöri toiminimenä harjoittaen pelkästään koneurakointia. Myöhemmin yritys kuitenkin muutettiin osakeyhtiöksi ja aloitettiin tekemään kokonaisurakointia. Yrityksen neuvonantajana toimii edelleenkin maanrakennusalalla yli 50 vuotta vaikuttanut Armas Kallio. Toimimme siis maanrakennusalan ammattilaisena jo kolmannessa polvessa!

Maanrakennusta Etelä-Suomessa Uudellamaalla

Maanrakennustyöt teemme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella, mutta olemme urakoineet myös Keski-Suomessa. Kunnallisella puolella urakoita on tehty esim. Nurmijärven kunnalle sekä Hyvinkään ja Lohjan kaupungeille. Muita isoja tilaajia ovat olleet mm. Arla Ingman, Helsingin yliopisto sekä ELY-keskus. Yksi vahvuuteemme on kunnallistekniikka sekä erilaisten pumppaamoiden rakentaminen. Yhteistyökumppanina ja tilaajana useissa kohteissamme on toiminut Oy Grundfos pumput Ab.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, siksi teemme sen minkä lupaamme ja sovitussa aikataulussa. Laajan yhteistyöverkoston ansiosta pystymme toteuttamaan ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin urakat. Yhtiöllä on Rakentamisen laatu RALA ry:n myöntämä pätevyys ja lisäksi kuulumme tilaajavastuu-järjestelmään.

Tällä hetkellä Poppari Oy:n palveluksessa on 5 työntekijää sekä lukuisia aliurakoitsijoita.

Maanrakennus Etelä-Suomessa - Ota yhteyttä ja tilaa maanrakennus Poppari Oy:ltä